Ilmanpuhdistin Autoon LAC90

Pyydä Tarjous

LAC90 Auton ilmanpuhdistimella takaat puhtaan sisäilman autoon! Laite on erityisen hyvä allergikoille ja henkilöille, jotka kuljettajat lemmikkejä autossa. Laite on tehokas sekä älykäs ja se lisää turvallisuutta liikenteessä. Autossa ilman hiilidioksiditaso voi nousta hyvin korkeaksi, mikä vaikuttaa autoilijan keskittymiskykyyn ja vireystasoon; siksi onkin erityisen tärkeää, että autossa on hyvä ilmanlaatu!

Lisää tarjouspyyntöön

Auton ilmanpuhdistimella takaat puhtaan sisäilman autoon! Laite on erityisen hyvä allergikoille ja henkilöille, jotka kuljettajat lemmikkejä autossa. Laite on tehokas sekä älykäs ja se lisää turvallisuutta liikenteessä. Autossa ilman hiilidioksiditaso voi nousta hyvin korkeaksi, mikä vaikuttaa autoilijan keskittymiskykyyn ja vireystasoon; siksi onkin erityisen tärkeää, että autossa on hyvä ilmanlaatu!

Ilmanpuhdistin hälyttää hiilidioksidipitoisuuden kohotessa epäterveelliselle tasolle, jolloin se puhdistaa ulkoisen ilmankierrätyksen mukana sisälle kantautuvat liikenteen päästöt ja muut epäpuhtaudet. Laite asetetaan autossa mieluiten kuljettajan niskatuen taakse.

Älykäs auton ilmanpuhdistin PM2.5-anturilla. CADR 90m3 / h. 12 V: n savukkeensytytinsovitin.

Paketin koko 53,7 x 25,2 x 12,5cm.
Paketin kokonaispaino 2,58kg.

Lisätiedot

Paino 1.64 kg
Mitat 41 × 19 × 7.5 cm

There are no reviews yet.

Ole ensimmäinen arvioija “Ilmanpuhdistin Autoon LAC90”

SKU: LAC90. Kategoria: